Наша історія


Створена в 1989 році (завод щіток Нінхай)

Спільне підприємство з німецьким OSBORN в 1994 році (Ningbo Industrial Power Brushes Ltd.)

Індивідуальне підприємство в 2004 році (New Ningbo Industrial Power Brushes Ltd.)



Наш завод


З моменту свого створення 25 років тому компанія New Ningbo Industrial Power Brushes Ltd твердо дотримується позиції "Лідер промислової промисловості щіток" у Китаї. Керуючим цим завданням, є згуртована команда персоналу в New Ningbo Power Industrial Brushes Ltd, завжди щиро налаштована на обслуговування та новаторська. Ми знаходимося в Нінхайській зоні економічного розвитку,Місто Нінбо,серед прекрасних пейзажів Східного моря Китаю, в південній точці економічно розвиненої дельти річки Янцзи. Це стратегічно близько до природного порту "Порт Нінбо Чжоушань", із зручним транспортом суша-море-повітря.

 

Компанія New Ningbo Industrial Power Brushes Ltd накопичила багатий досвід у виробництві китайських промислових щіток та використовує високі технології, інтегровані в дослідження та розробки. Завдяки технічній міцності та виробничим потужностям New Ningbo Industrial Power Brushes Ltd, вона є провідним виробником промислових щіток у Китаї. Нова Ningbo Industrial Power Brushes Ltd має більше 2000 промислових щіток: таких як скручені щітки, обтиснуті колісні щітки, саморобні щітки, абразивні матеріали Капронові щітки, щітки для труб, універсальні щітки для подряпин, кінцеві щітки, конічні щітки тощо. Наші промислові щітки широко використовуються в залізницях, металургії, текстилі, суднобудуванні, аерокосмічній, військовій, механічній обробці та інших галузях промисловості. ми також визнаємо та віддаємо перевагу якісним щіткам від New Ningbo Industrial Power Brushes Ltd. У нас є офіси в Шанхаї, Гуанчжоу, Ухані, Аньшані та інших містах Китаю. Наш обсяг продажів посідає перше місце у вітчизняній промисловості. Наші щітки продаються в більше 40 країн Європи, США, Південної Америки, Близького Сходу, Південно-Східної Азії та Австралії.

 

Використання передових німецьких машин для виготовлення щіток, включаючи виробництво скручувальних вузлів

лінія з десятками автоматичних скручувальних верстатів, стабільні якісні промислові щітки

якість продукції додатково покращується завдяки огляду продукції за допомогою високошвидкісних обертових машин та динамічних тестів балансу, і ми використовуємо спільно розроблені передові роботи для полірування та тестування, щоб забезпечити послідовний процес тестування. Ми звертаємо увагу на всі виробничі деталі , від закупівлі сировини до складування, вони перевіряються на різних рівнях. сталеві дроти проходять строгі наукові випробування, включаючи випробування на міцність, випробування на міцність на стиск і випробування на корозійну стійкість, щоб гарантувати, що кожна партія сировини відповідає міжнародним стандартам. послідовно пройшов сертифікацію ефективності безпеки MPA, сертифікацію системи управління якістю ISO9001, сертифікацію системи екологічного менеджменту ISO14001 та сертифікацію системи управління охороною здоров’я ISO45001.

 

Компанія New Ningbo Industrial Power Brushes Ltd була нагороджена як:

"Чжецзянське підприємство з очищення виробництва",

"Високотехнологічне підприємство", "Нінбоський центр інженерних технологій",

"Продукт відомого бренду Нінбо",

"Нінбо, експорт відомого бренду",

"Нінхайське патентне підприємство",

"Підприємство з вирощування єдиного чемпіона" Нінбо ",

і виграв 50 найкращих промислових підприємств комплексу в окрузі Нінхай

протягом 17 років поспіль.

Отримавши ці численні нагороди, New Ningbo Industrial Power Brushes Ltd.

справді визнаний провідним промисловим виробником щіток,

добре позиціонується для подальшого зростання з досконалістю.




Застосування продукту


Зварювання, металургійна промисловість, текстильна, автопромисловість, суднобудування, аерокосмічна промисловість, військова промисловість, механічна обробка




Виробниче обладнання


Автоматична скручена вузлова машина cr Автоматична обтискна машина сегмента DI Автоматична машина для щіток DIYou Подвійна сталева стрічка для накручування щітки Machine¼Œ ¼ŒАвтоматична машина для щіткових труб ¼Œ Автоматична дискова щітка Machineï ¼Œ Провідна обтискна машина ¼Œ високошвидкісні обертові машини testing машина для випробування втоми, універсальна фрезерний тример, стрічковий щітковий верстат ...




Виробничий ринок


Бренд HAWK розробив агентів у Малайзії, Таїланді та Туреччині.